ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΝΗΡ Ο ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΝ ΤΑΙΣ ΕΝΤΟΛΑΙΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΗΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ
Marquee by Copy Paste

Σελίδες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ  ΤΟΥ  ΠΟΡΟΥ  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών στον Πόρο της Kεφαλονιάς, εχθές Παρασκευή στις 6:30 μ. μ. στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Πόρου.
Την έναρξη της εορτής πραγματοποίησε  ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου Θεοτόκου Άτρου, με την Χριστουγεννιάτικη ομιλία του που απευθύνθηκε σε γονείς και παιδιά.
Ο π. Δανιήλ ανέφερε στην ομιλία του μεταξύ των άλλων από καρδίας λόγων του : 
« Γιορτές χαράς μας ήρθανε. Ένας Σωτήρας γεννιέται. Φέρνει στον κόσμο το φως, τη χαρά και την αλήθεια, την ελπίδα και το θάρρος ».
« Μέσα σ αυτή τη σπηλιά  έγινε το πιο μεγάλο, το πιο υπέροχο γεγονός που γνώρισε η πλάση ».
« Έσωσε τον κόσμο από την αμαρτία και τη διαφθορά. Μας χάρισε την αιώνια ζωή, μας άνοιξε το δρόμο για τον παράδεισο ».
« Αυτός είναι ο μεγάλος μας Θεός που τη γέννησή του γιορτάζουμε αυτές τις μέρες ».
« Και σε σας αγαπητά μου παιδιά εύχομαι ο Καλός Χριστούλης  να είναι πάντα ο σύντροφος και ο οδηγός  σας, να σας φωτίζει σε κάθε σας πράξη και να σας οδηγεί σε κάθε σας βήμα ».
« Εύχομαι να σας βοηθήσει ο Χριστός να είστε πάντα καλοί μαθητές, καλά παιδιά και αργότερα καλοί και ωφέλιμοι για την κοινωνία άνθρωποι ».

Όλοι μαζί ενωμένοι απόλαυσαν για άλλη μια χρονιά τα αποτελέσματα της καλής συνεργασίας που υπάρχουν εδώ στον Πόρο της Κεφαλλονιάς, εδώ και εφτά χρόνια από την παρουσία του Αρχιμ. Δανιήλ.
Όλοι οι συνεργάτες του π. Δανιήλ ενώνοντας όλες τους τις δυνάμεις με προθυμία και αγάπη έφεραν αυτό το λαμπρό αποτέλεσμα της τόσο επιτυχημένης Χριστουγεννιάτικης Γιορτής, ενώ ο κόσμος ξεσπούσε συνεχώς σε πάρα πολύ θερμά χειροκροτήματα.
Τα παιδιά απέδωσαν υπέροχα τους ρόλους τους που είχαν προμηθευτεί από την Κατηχήτρια τους  κ .α  Αναστασία Μεγαδούκα, τα Κάλαντα, το θεατρικό τους έργο, « Τα Χριστούγεννα του Νικόλα » και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που με πολύ υπομονή και αγωνιστικό φρόνημα συντόνισε την όλη εκδήλωση.
Τον ήχο και τον φωτισμό επιμελήθηκε ο κ. Αναστάσιος Κουστουμπάρδης ηχολήπτης και τα σκηνικά του Θεατρικού ο κ. Χρίστος
Μεγαδούκας δάσκαλος των παραδοσιακών χορευτικών τμημάτων των παιδιών της περιοχής μας.
Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή έκλεισε στο τέλος με ευχές ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκύρηκας και Αρχιερατικός της περιοχής Αρχιμ.
Φώτιος Γαβριελάτος.
Ακολούθησαν κεράσματα για όλους τους παρευρισκομένους που είχαν ετοιμάσει οι μαμάδες των παιδιών, και δώρα για τους μικρούς μας φίλους
από τον π. Δανιήλ και την Κατηχήτρια κ. α. Αναστασία Μεγαδούκα.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...