ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΝΗΡ Ο ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΝ ΤΑΙΣ ΕΝΤΟΛΑΙΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΗΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ
Marquee by Copy Paste

Σελίδες

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Εόρτιο μήνυμα του Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδωνος


              Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας
          eopTION ΜΗΝΥΜΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
 κ. κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Χρόνια πολλά αδελφοί μου, χαρούμενον και ευτυχισμένον το νέον έτος
2012

       Ώς Ποιμενάρχης της Ιεράς ταύτης Μητροπόλεως,

Επιθυμώ, στην αρχή αυτού του χρόνου, να σας εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου, για έναν ευλογημένο από τον Θεό και ευτυχισμένο χρόνο, με υγεία, χαρά και προκοπή.
Κάθε χρόνος που περνάει αφήνει πίσω του επιτυχίες και αποτυχίες, επιδιώξεις και ανεκπλήρωτα όνειρα, χαρές και λύπες. Ωστόσο όλοι μας ζούμε με την ελπίδα, ότι το αύριο που, μας έρχεται θα είναι καλύτερο από το χθές που πέρασε, και τούτο διότι ο Δημιουργός έβαλε μέσα μας την ελπίδα αυτή σάν ζωογόνο δύναμη, που μας γεννά την αισιοδοξία και μας οδηγεί στην επιτυχία των στόχων της ζωής μας.
Ο χρόνος όμως της ζωής μας είναι αμείλικτος, περνά πολύ γρήγορα και δεν επιστρέφει πίσω. Και αυτός είναι το πιο σοβαρό κεφάλαιο που πρέπει καλώς και επωφελώς να χρησιμοποιήσουμε και για το προσωπικό μας συμφέρον και για το καλό όλης της κοινωνίας.
Ο καλός χρόνος για τον οποίο πάντοτε ευχόμαστε, δεν γίνεται μόνος του, αλλά εξαρτάται και από την δική μας καλή χρήση του. Άν προσέχουμε, αν τον χρησιμοποιούμε σωστά και δεν τον αφήνουμε να πηγαίνει χαμένος, αν προσπαθούμε και κοπιάζουμε για την δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος, ασφαλώς και ο Θεός θα ευλογήση τις προσπάθειες μας και ο χρόνος θα αποβή καλύτερος και ευτυχέστερος.
Μέσα όμως απ' όλες τις ασχολίες μας και τις επιδιώξεις μας, δεν πρέπει να ξεχάσουμε κάτι, που είναι το πιο σημαντικό, ΤΟΝ ΘΕΟ, που όλα στήν παρούσα ζωή μάς τα χαρίζει αλλά και την αιώνια ζωή, για την οποίαν μάς προορίζει.

Ο ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΑΣ

Ο Κεφαλληνιας Σπυριδων


Δραστηριότητες του Κατηχητικού Πόρου

Τα παιδιά ζωγράφισαν και κόλλησαν τα γράμματα επάνω στο χαρτόνι   

από το μάθημα η ζωή μας στην Εκκλησία

από το μάθημα η ζωή μας στην Εκκλησία

από το μάθημα η ζωή μας στην Εκκλησία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...